ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Üzemeltető neve: Galgovszki L. András E-mail: info@ceremoniamestergalgo.hu Adószám: 60950671127 Székhely: 8000 Székesfehérvár Lövölde utca 16 2/9 Tárhelyszolgáltató: Websupport Magyarország Kft.

2. ADATVÉDELEM

Az adatkezeléssel kapcsolatos további információkat Adatkezelési Nyilatkozat néven, a https://ceremoniamestergalgo.hu / oldalon érhetik el.

3. A SZERZŐDÉSBEN VÁSÁRLÓKÉNT RÉSZTVEVŐ SZEMÉLYEK KÖRE

A www.ceremoniamestergalgo.hu honlapot látogathatják 18. életévüket be nem töltött személyek is, melybe nem tartoznak bele a termékek és szolgáltatások megrendelése. Rendelésekhez valamint a kézbesítése esetén a futár csak akkor adhat át rendelt csomagot, amennyiben az átvevő hitelt érdemlően igazolni tudja, hogy betöltötte 18. életévét. 

4. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK KÖRE

A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetőek meg. Online kurzusainkat jelenleg a www.webuni.hu weboldalon lehet megvásárolni. A www.ceremoniamestergalgo.hu  weboldalon megjelenített képek illusztrációként szerepelnek, ennélfogva a valóságtól némileg eltérés lehetséges. Az előadások megváltoztatásának jogát mindenkor fenntartjuk.

5. A TERMÉK KIVÁLASZTÁSA ÉS A RENDELÉS ELKÜLDÉSE

A vásárlónak lehetősége van betekintést nyerni a termékbe. A vásárló a vásárlási szándékát jelezheti az info@ceremoniamestergalgo.hu email címen. A teljesítést követően 24 órában belül elküldjük a terméket.

6. ÁRAK

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, Az árak forintban értendők, tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Amennyiben a www.ceremoniamestergalgo.hu oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra.

7. FIZETÉSI FELTÉTELEK

Jelenleg nincs lehetőség a www.ceremoniamestergalgo.hu weboldalon teljesíteni a fizetési feltételeket, így paypal vagy bankszámlaszámon történő utalásra van lehetőség.

8. SZERZŐDÉSKÖTÉS FELTÉTELEIRE VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÁS

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek nem minősül. A megkötött szerződést nem iktatják, utólag nem lesz hozzáférhető, és nem utal semmilyen magatartási kódexre. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

9. ELÁLLÁSI JOG

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó Kormányrendelet szövegét elérhető ezen a linken. További információt az elállási jog gyakorlásáról a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság oldalán találhat. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, kérem az info@ceremoniamestergalgo.hu címen jelezze ezen szándékát!

10. MEGRENDELÉS MÓDOSÍTÁSA, TÖRLÉSE

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé értesítést küld. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A vásárlás csak abban az esetben tekinthető megtörténtnek, ha egy sikeres tranzakciót lezárult.