Andrásban egy figyelmes, rugalmas, energikus és humoros ceremóniamestert ismerhettünk meg. Segítségével az esküvőnk a megálmodott tervek szerint folyt, mégis spontán és laza tudott maradni, garantálva a szuper és önfeledt hangulatot. András közreműködésével az esküvőnk tényleg életünk egyik legszebb élménye és legnagyobb bulija lehetett, amire családunk és barátaink is örömmel emlékeznek vissza
Galgovszki ceremóniamester Székesfehérvár

Az általam fejlesztett ruhaszárítós játék egyik típusa. 

2 játékos: menyasszony + a vőlegény 

A játék végén viszont a násznép egyes szereplőit is be lehet vonni a műsorba.

Modern kikérő

A násznép tagjai is részt vehetnek, megbeszélés kérdése, hogy hány “bolondmenyasszony” vegyen részt a műsorban.


Hintós/ kocsis játék

11 játékos: 9 fő a násznépből + a leendő férj és feleség

A szöveg pár specifikus, azaz mindegyik esküvőre egyedi szöveget tanulok meg.

 

Motoros esküvő 

Tematikus esküvőkön, tematikus szövegek. Legyen szó bármiről, megbeszélés kérdése mi a kívánság és egyedivé teszem a Párral közösen a Nagy Napot.

 

 

Kocsi játék

11 játékos: 9 fő a násznépből + a leendő férj és feleség

A szöveg pár specifikus, azaz mindegyik esküvőre egyedi szöveget tanulok meg.

Leves felkonferálás

 

MÉG PÁR VÉLEMÉNY

Egyik ismerősünk ajánlotta Andrást. Hát nem csalódtunk, remek hangulatot teremtett, végig kézben tartotta az esküvőt. Számunkra már az első találkozás után nem volt kérdés, hogy vele szeretnénk tovább haladni. Nem bántuk meg, sőt, ezer hála!
zoli és ancsa
veszprém
Minden a legnagyobb rendben történt, korrekt áron a megbeszéltek szerint lezajlott életünk egyik legszebb napja. András mindent megtett a cél érdekében, nagyon hálásak vagyunk neki. Profizmusa lehengerlő volt.
Gréta és károly
Szombathely
András megbízható, vérprofi ceremóniaMESTER. Spontán megnyilvánulásainak, dinamikus játékötleteinek köszönhetően életünk valóban legnagyobb bulijaként emlékszünk vissza a nagy napunkra.
SIPOSNÉ SZŰCS BRIGITTA
VAS VÁRMEGYE
Szimpatikus, megbízható, vicces vagy és mindent a MI igényeinknek megfelelően alakítottál a nagy napunkon-így Nekünk tényleg csak a gondtalan bulizás maradt! Köszönünk mindent
Gerdi és ati
pest vármegye
Köszönjük szépen a munkádat. Örülünk, hogy te lettél a ceremónia mesterünk. Nagyon tetszett, hogy értetted mit szeretnénk és egész este aktív résztvevője voltál a lagzinak, ezzel is hozzásegítve minket életünk felejthetetlen bulijához. Köszönjük mégegyszer!
Pék szilveszter és párja, judit
pest vármegye
Nekünk NAGYON GYORSAN kellett találnunk új ceremónia mestert, mert sajnos, akit 1 évvel korábban "lefoglaltunk", mindenféle indokra hivatkozva az esküvő előtt 6 héttel lemondta.. Nagyot csalódtunk, de nem csüggedtünk. Rátaláltunk Andrisra, aki azonnal felajánlotta a személyes találkozót, hogy át tudjuk beszélni a terveinket, hogy meglássuk szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, hiszen ez fontos a ceremónia mester kiválasztásakor. 1 órás kávézás közben átbeszéltük a terveket, ötleteltünk együtt, és rájöttünk, hogy zökkenőmentes a kommunikáció, és Andris stílusa passzol hozzánk. Az esküvőnk több helyszínen volt (kikérő, ceremónia, lagzi) Andris nem volt ismerős a környéken, de felkészült volt és nagyon jól koordinálta a történteket. Amikor kellett háttérbe húzódott, amikor improvizálni kellett, azonnal kapcsolt, és már meg is oldódott a probléma. A viccből, nevetésből nem volt hiány. Az egész násznép úgy emlékszik vissza: a bulis, vicces, táncos brigád a vicces ceremóniamesterrel és a jó hangulattal. Köszönjük, hogy részese voltál Életünk nagy napjának Andris!
Tóth-Kökény Zsófia és párja,péter
Apostag
"Tökéletes ceremóniamesterünk volt az András. Más nemzetiségűek is voltak az esküvőn, akik nem beszélték a magyar nyelvet, de András ezt is hihetetlen profizmussal megoldotta. Gondoskodott a fergeteges hangulatról, érdekes játékokkal készült. Mindig odafigyelt ránk, türelmes, pozitív személyiség. Életünk legjobb döntése volt, hogy őt választottuk, szebbé, emlékezetesebbé tette a nagy napunkat"
sztankó marianna és párja, attila
székesfehérvár
András Igyekszik a tömeget szórakoztatni és különféle feladatokkal és meglepetésekkel szórakoztatni a népet. Még engem ifjú férjet is, első házasi feladatokkal foglalkoztatott. Csupa meglepetés volt számunkra is, amit imádtunk! Örülök, hogy rábíztuk ezt a komoly feladatot és mi csak a szórakozásunnkal foglalkozhattunk
Tőzsér dávid és párja, olívia
székesfehérvár

Szolgáltatói vélemények

András egy abszolút rugalmas és szakmailag jól felkészült ceremóniamester. Remekül koordinálja az eseményeket, jól kezelte a vendégeket és a felmerülő igényeket. Mindent elkövet annak érdekében, hogy a pár és vendégeik abszolút jól érezzék magukat.
Galgovszki András ceremóniamester Székesfehérvár
Rókáné Sárfi Tímea
www.nivegyeskuvo.hu
Andrással egy dunaújvárosi lakodalomban találkoztunk elősször (remèlem nem utoljára) Zenèszkènt voltam jelen zenekarommal. Amikor az ètterem ajtaján belèptem ő felállt elèm jött ès bemutatkozott. Elsőre mindig kicsit tartok az idegen vagyis olyan vőfèlytől,ceremóniamestertől akivel mèg nem dolgoztunk. Aztán már a butatkozás után tudtam jó kezekben vagyunk. Magabiztos,ès határozott ami kell egy ilyen szerepre ès benne ez volt. Egèsz èjszaka folyamán gördülèkenyen ment az együtt töltött idő ès munka. Figyelemmel volt ránk ès a munkánkra ami nagyon fontos számunkra. A násznèpet jól irányította,illetve nem játszotta túl a szerepèt mint nagyon sok szakmában lèvő kollègája. Ha tudjuk előre ő lesz a cm-ünk a lagziba ahol mi zenèlünk megnyugvással tölt el.Igazán remek ember. Megbízható ès az országban az egyik legjobb. eFKa - Partyzans zenekar
Galgovszki András ceremóniamester Székesfehérvár
eFKa - Partyzans zenekar - Kulcsár Ádám
https://www.facebook.com/eFKaPartyzans/
A jó ceremóniamester nagyon fontos szereplője egy lakodalomnak. Szervez, irányít, tájékoztat, szórakoztat, segít és kommunikál. Nem utolsó sorban a kollégák, így a fotós, videós és persze a zenész munkáját is megkönnyíti azzal, hogy folyamatosan informálja őket a történésekről, az éppen soron következő programokról, stb. Így azonnal tudunk reagálni az eseményekre, profin és gördülékenyen folyik minden. Tapasztalataim alapján András tökéletesen megfelel mindezen elvárásoknak, ezt határozottan és őszintén állítom. Őt pedig bátran és jó szívvel ajánlom!
Galgovszki András ceremóniamester Székesfehérvár
Veress István - Avanti zenekar
www.avantizenekar.hu
Andrással már többször volt szerencsém együtt dolgozni, és minden alkalommal érezhetően kézben tartotta az eseményeket. Mindig megfelelő időben, a megfelelő helyen volt A párok igényeit szem előtt tartva koordinálja az estét, és mindenkivel szót tud érteni. Bármikor szívesen dolgozom vele együtt
Galgovszki András ceremóniamester Székesfehérvár
Fánczi Tamás DJ
https://www.facebook.com/tamas.fanczi
András!? Már évek óta ismerjük egymást. Dolgoztunk is közösen esküvőn! Megbízható, pontos, praktikus, humoros! Szuper ahogy a ceremóniában közreműködik. Irányít, de nem tolakszik. Ott van, de ha kell, láthatatlan. Zseniális ceremóniamester!
Galgovszki András ceremóniamester Székesfehérvár
Fejes Gábor
https://www.facebook.com/fejesgaborszertartasvezeto